Промоция

Комплект Отвъд Апокалипсиса

(1 клиентски отзив)

21.90лв.

Комплект “Пазителят” + “Детето на апокалипсиса”

2 книги, 877 стр. и автограф от Явор Веселинов

“Пазителят”

Един български герой, Хиро Газян, пред когото е поставена сложната и изглеждаща за невъзможна задача по спасяването на света. Сякаш целият му живот, цялото му обучение в Академията на тайнствения Орден, са го довели до тук. До нощта на Армагедон.

Ще съумее ли да се противопостави на могъщи и опасни врагове. Ще застане ли на ръба на света. Ще слезе ли в самия Ад, през Портала, който дели нашия от другите светове. Ще спаси ли Земята, самия себе си и най-голямата си любов или поне нейните плодове?

Потопете се в историята на Хиро Газян. Пазителят на Портала. Бъдете с него, от първо лице, в неговите трудни и незабравими мигове, които след броени години ще се предават от уста на уста, превръщайки се в легенди. Разбира се, ако той успее да спаси света. Нашия свят.

Когато всичко рухва, спасяването на устоите може да зависи само от един човек.

Може това да си ти Читателю, защото точно това е времето, в което живеем, а ти си съпричастен към историята!

 

“Детето на Апокалипсиса”

Един нов роман на популярния български автор Явор Веселинов. Десети по ред и втори от трилогията „отвъд Апокалипсиса“.

Една история от не толкова далечната 2028 година. Девет години след драматичните събития от първата книга, но в свят, сякаш изостанал със столетие.

Един млад български герой, тръгва по следите на Пазителя (водещия персонаж от първата книга), повел след себе си цяла чета от млади хора. Светът е толкова променен, че младежите изглеждат преждевременно остарели. В цялата страна, в една постапокалиптична България, сред тях, се развива партизанско движение, което цели да се противопостави и свали военната хунта, превзела властта преди девет години. Сянката на един още по-велик враг тегне обаче над цялата картина. Съдбата на света, поне на познатия ни свят, е поставена под въпрос, защото вълната от глобални катаклизми не секва. Напротив, Земята сякаш се приближава до момента на голяма промяна. Рестарт, който вероятно изключва възможността за съществуването на човечеството.

Апокалипсис. Откровение. Ново начало.

Младия герой и революционер, следва стъпките на своя кумир и учител – Пазителя – заедно с пътуването към най-голямата си любов, в една надпревара с военните, в която е заложена съдбата на целия свят. Времето, като астрономическо и атмосферно понятие, буквално изтича. Дъждът, изригванията на вулкани и земетресенията не спират, насочвайки светът към едно ново измерение на библейския Потоп. Гарниран от войните и конфликтите между хората, които продължават да воюват на фона на разпадащия се свят.

1 отзив за Комплект Отвъд Апокалипсиса

  1. Иренн

    Уникална,увлекателна,интригуваща,няма как с думи да опиша тази трилогия. Горещо препоръчвам на всеки да я прочете. Напрежение,неочакван завършек.Едно вълнуващо приключение,в което си заслужава да се впуснете и да почувствате и осъзнаете,че има много моменти,които могат да се случат ако ние го позволим.Бъдеще,което никой не си пожелава.
    Искрено се надявам,че последното изречение в “Бъдеще в Апокалипсиса” ще е първо в четвърта книга и,че тази трилогия ще се превърне в нещо повече.Успех и приятно четене на всички!

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *