Начало » Плащане и Доставка

Плащане и Доставка

Методи на плащане при поръчка онлайн в yavorvesselinov.com

Наложен платеж

Наложеният платеж е един от най-предпочитаните методи за плащане в България. С него Вие може да заплатите закупената стока в момента на доставка от куриера. Моля, обърнете внимание, че избирайки тази опция за плащане, ще трябва да заплатите допълнителна такса от стойността на поръчката Ви на куриерската фирма!

Доставка

Продавачът доставя онлайн поръчаните стоки чрез куриерски фирми Спиди или Еконт Експрес на посочен от клиента адрес, чрез собствени средства на посочен от клиента адрес (до входа на адреса или най-близкото място където е възможно да се паркира) или на посочен от клиента офис на куриерската фирма в зависимост от избора на клиента;

Продавачът извършва доставката на стоките само на територията на Република България;

Предлаганите стоки са съпроводени с необходимите документи и опаковка.

Времето за доставка обикновено е средно от 1 до 3 работни дни за налични книги. Ако продуктът не може да бъде доставен, yavorvesselinov.com се задължава да информира за това клиента.

Доставката на поръчки е с фиксирана ставка (цена) от 4.99 лв и се заплаща заедно със сумата на поръчаните книги в момента на доставка.

  • Детайлите по отношение на доставката на стоките не представляват договорно задължение от страна на продавача за извършването на съответната доставка на конкретна дата. Съответно клиентът няма право на каквото и да е обезщетение в случай, че датата, на която е било обявено от продавача, че ще достави стоката не е спазена;
  • Доставките се извършват от понеделник до петък между 09.00 и 18.00 часа и събота между 09.00 и 13.00 часа, с изключение на празнични дни. Изключение може да има за населени места със специален график на обслужване;
  • Ако не бъдете намерени на уречените ден и място и няма друго лице, което да приеме пратката вместо Вас, куриерът оставя стикер, че е идвал и координати, на които да се свържете с него. Пратката се връща в офиса на куриера до поискване от Ваша страна. Ако и на следващия ден не се свържете с нас или куриерската фирма, приемаме поръчката за анулирана.

yavorvesselinov.com или представител на куриерската фирма се ангажират да уведомят клиента по телефона или имейл, ако се появят внезапни обстоятелства, възпрепятстващи навременното изпълнение на доставката.