Промоция

Пазителят

(1 клиентски отзив)

11.90лв.

Част първа от трилогията “отвъд Апокалипсиса”

384 стр., с автограф от Явор Веселинов

Девети по ред роман и първи от трилогията “отвъд Апокалипсиса”. Провокация към съвестта ни и нашата отговорност за света, в който живеем.

Една история на ръба на Апокалипсиса.

Резюме:

Един български герой, Хиро Газян, пред когото е поставена сложната и изглеждаща за невъзможна задача по спасяването на света. Сякаш целият му живот, цялото му обучение в Академията на тайнствения Орден, са го довели до тук. До нощта на Армагедон.

Ще съумее ли да се противопостави на могъщи и опасни врагове. Ще застане ли на ръба на света. Ще слезе ли в самия Ад, през Портала, който дели нашия от другите светове. Ще спаси ли Земята, самия себе си и най-голямата си любов или поне нейните плодове?

Потопете се в историята на Хиро Газян. Пазителят на Портала. Бъдете с него, от първо лице, в неговите трудни и незабравими мигове, които след броени години ще се предават от уста на уста, превръщайки се в легенди. Разбира се, ако той успее да спаси света. Нашия свят.

Когато всичко рухва, спасяването на устоите може да зависи само от един човек.

Може това да си ти Читателю, защото точно това е времето, в което живеем, а ти си съпричастен към историята!

1 отзив за Пазителят

  1. Иренн (потвърден клиент)

    Уникална,увлекателна,интригуваща,няма как с думи да опиша тази трилогия. Горещо препоръчвам на всеки да я прочете. Напрежение,неочакван завършек.Едно вълнуващо приключение,в което си заслужава да се впуснете и да почувствате и осъзнаете,че има много моменти,които могат да се случат ако ние го позволим.Бъдеще,което никой не си пожелава.
    Искрено се надявам,че последното изречение в “Бъдеще в Апокалипсиса” ще е първо в четвърта книга и,че тази трилогия ще се превърне в нещо повече.Успех и приятно четене на всички!

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *