Промоция

Бъдеще в Апокалипсиса

14.90лв.

Част трета от трилогията “отвъд Апокалипсиса”

Продължение на “Пазителят” и “Детето на Апокалипсиса”

318 стр., с автограф от Явор Веселинов

Цялата трилогия в комплект поръчайте оттук

…………………………👇  👇  👇

>> Комплект “отвъд Апокалипсиса” <<

Резюме:

„Бъдеще в Апокалипсиса“ е книга трета от трилогията „отвъд Апокалипсиса“.

Действието се развива 27 години след събитията от първата книга и 18 години след истрорията от втори том. Светът е залят от всемирния потоп. Цялата история носи библейски щрихи. Останали са отделни острови, които са последните стожери на сухоземния живот и на познатия ни свят, който се е върнал към първичното. Земята навлиза в свой нов цилъл, в който не се знае дали има място за последните останали хора.

Главният герой, Биан, на местния език името му означава океан, живее в сърцето на тези апокалиптични времена, оплетен във връзките и събитията от предишните две книги, но по начин, който остава непонятен за него. Поставен е пред повече въпроси, отколкото отговори, за които му се налага да заложи собствения си живот и най-голямата си любов. Да се изправи срещу своята същност, разбирания, суеверие и вяра, в един свят, поставен на ръба на голямата промяна.

Авторът, Явор Веселинов, твърди че тази книга бележи края на трилогията, но го прави с лека усмивка, с която признава, че това може би не е точно така. Пожелава приятно четене на своите читатели и незабравими мигове, свързани с потапянето в интересния островен свят от романа.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Бъдеще в Апокалипсиса“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *