Начало » Блог » Премиера на “Пазителят” в клуб “Книгата”

Премиера на “Пазителят” в клуб “Книгата”

Премиера на Пазителят

Приятели и читатели, каня ви на представянето на първа част от трилогията “отвъд АПОКАЛИПСИСА” – “Пазителят”!

Ще се проведе на 25.09.2019 г. в клуб Книгата от 19:00 ч., където се надявам да я представя пред повече четящи хора. Определено има какво да разкажа за нея и защо бях подтикнат от вътрешното ми аз да я напиша. Не е случайно, че се получи трилогия и че ще я напиша за рекордно кратко за мен време.

Силно ми се иска на живо да обсъдим в рамките на определеното ни време моите доводи да създам тази трилогия. Аз съм силно удивен как спряхме да ценим дори въздуха, който дишаме. Усмивките и натуралната красота на нещата поизбледняха. Спряхме да забелязваме знаците, които Майката Природа ни показва. Иначе самият Апокалипсис може да се приеме освен като глобална катастрофа, също така и като индивидуално състояние. Замисляли ли сте се, колко хора около вас живеят в свой собствен Апокалипсис, за който останалите се правят на слепи. Има една подробност обаче – всички ние сме свързани едни с други, а заедно с това сме пряко зависими от Майката Земя –  от нейното състояние и настроение!

Заповядайте да се видим, да се запознаем, да поговорим и да представя на живо деветия си роман пред вас! Разбира се, ще имаме време да влезем в доста детайли, ще анонсирам накратко следващите 2 части от трилогията и ще можете да закупите първата част на място с лично послание от мен.

Всички които не успеят да дойдат на място на премиерата, могат да закупят книгата онлайн от този линк >> Пазителят. Ще се радвам всеки, който е прочел или ще прочете моя 9-ти роман, да сподели мнение и отзив в читателската ми ФБ-страница или на сайта в раздел “отзиви”.

 

Благодаря, скъпи читатели, че ви има, и ви очаквам с нетърпение на премиерата!

 

Ваш Явор Веселинов

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *