Промоция

Детето на Апокалипсиса

(1 клиентски отзив)

12.90лв.

Част втора от трилогията “отвъд Апокалипсиса”

Продължение на “Пазителят”

384 стр., с автограф от Явор Веселинов

Код: 9786199085721 Категория:

Резюме:

Един нов роман на популярния български автор Явор Веселинов. Десети по ред и втори от трилогията „отвъд Апокалипсиса“.

Една история от не толкова далечната 2028 година. Девет години след драматичните събития от първата книга, но в свят, сякаш изостанал със столетие.

Един млад български герой, тръгва по следите на Пазителя (водещия персонаж от първата книга), повел след себе си цяла чета от млади хора. Светът е толкова променен, че младежите изглеждат преждевременно остарели. В цялата страна, в една постапокалиптична България, сред тях, се развива партизанско движение, което цели да се противопостави и свали военната хунта, превзела властта преди девет години. Сянката на един още по-велик враг тегне обаче над цялата картина. Съдбата на света, поне на познатия ни свят, е поставена под въпрос, защото вълната от глобални катаклизми не секва. Напротив, Земята сякаш се приближава до момента на голяма промяна. Рестарт, който вероятно изключва възможността за съществуването на човечеството.

Апокалипсис. Откровение. Ново начало.

Младия герой и революционер, следва стъпките на своя кумир и учител – Пазителя – заедно с пътуването към най-голямата си любов, в една надпревара с военните, в която е заложена съдбата на целия свят. Времето, като астрономическо и атмосферно понятие, буквално изтича. Дъждът, изригванията на вулкани и земетресенията не спират, насочвайки светът към едно ново измерение на библейския Потоп. Гарниран от войните и конфликтите между хората, които продължават да воюват на фона на разпадащия се свят.

 

1 отзив за Детето на Апокалипсиса

  1. Христо Колев

    Бях “забравил” да чета книги. Ти ме върна. Благодаря! Чакам третата част!

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *