Промоция

Сурогат

(1 клиентски отзив)

9.00лв.

Кой може да ти забрани да продължиш себе си? Поне кой друг човек?

288 стр., с автограф от Явор Веселинов

“Кой може да ти забрани да продължиш себе си? Поне кой друг човек.”
Задаваме тези въпроси в момент, в който всяка шеста двойка в света има репродуктивни проблеми.
Много хора, много семейства, преминават по един дълъг и трънлив път, по който сякаш всичко е против тях, за да достигнат най-съкровената и естествена своя мечта, без да имат гаранции за достигането й!

“Сурогат” е социален роман. Драматична и разтърсваща история за съдбата на една млада жена, изправена пред невъзможността да има свое дете, която се разкъсва между България и ЮАР; между личната си драма и студенината на заобикалящия свят.
Днес това е световен проблем, променил живота и съдбите на много хора. Критикуван, оспорван и изкривяван. Но всичко придобива особена сила, когато се превърне в лична драма. Книга, която няма да остави читателя безучастен. Преведена на английски език.

1 отзив за Сурогат

  1. jonkoiv

    Толкова чувства и емоции събрани между две корици.Аз имам три деца и не мога да си представя живота без тях.Героинята сбъдва най-съкровената си мечта да стане майка.Най-важното е,кой отглежда детето,а не основно кой го е родил.Аз лично подкрепям сурогатното майчинство и не мога да си обясня поради каква причина в много страни,включително и в България е забранено.Няма логика да има хора ,които изоставят детето си,а да не може по собствена воля да сбъднеш нечия мечта.
    В този роман има много любов,тъга,щастие и истина за живота и реалността в която живеем.За ограниченията,за нещата,които правим не по своя воля,защото смятаме,че личното щастие не е заслужено. Книгата ни показва силата на майчината любов.И че мечтите се сбъдват само ако ние решим да е така.

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *