Промоция

Колко голяма е голямата любов

(2 клиентски отзива)

6.99лв.

Истинска история за любовта между двама млади мъже, разказана ми лично от единия влюбен.

225 стр., с автограф от Явор Веселинов

Любовен роман и послание за изпитанията пред любовта, която може да има много лица. Истинска история за любовта между двама млади мъже. Любовта, която може да бъде различна според разбиранията на влюбените и наблюдателите встрани и невинаги да дава това, което се очаква от нея.
Любовта, която поразява, без да пита или избира. Водена от нейните си правила. По-древна от света, който си мислим, че познаваме. По-необяснима от всичко, за което сме решили, че има намерени определения и създадени правила. Често от хора, които вярват, че я познават – Любовта – така красива в своята неизвестност.

Истинска история, разказана и споделена от единия влюбен, за да достигне до сърцето на другия с въпроса към него: “Колко е голяма голямата любов?”.
Преразказана и претворена върху хартия от писателя.

Увод от мен

“Разказвам тази история, така както ми беше разказана на мен самия. Сподели ми я единият от влюбените и главен герой в нея. Желанието му беше да бъде описана и да достигне до вас, както и до сърцето и знанието на другия влюбен. Той дойде при мен с молба – както по правипо младия към по-стария или по-заслепения към по-зрящия – да извади трънчето от ръката му. Защото любовта не винаги е лесна. Невинаги има само едно лице. Разбиранията за нея са различни при разните хора и не за всеки идва в едно и също време. Няма дълг при нея, както към лихваря. Тя засяга дълбоки и неизследвани места в човешката душа и ни кара да се терзаем така, както го правим към непознатото и желаното на нашата Земя и отвъд нейните предели. Отговорите, които търсим отвъд нашите знания, чувственост и въображение. Отвъд общоприетото.

Колко голяма е голямата любов?
Какво се случва, когато нейното “трънче” не попадне веднага или винаги право в сърцето, или му трябва време за това?…”

Явор Веселинов

2 отзива за Колко голяма е голямата любов

 1. Димитър Кръстев

  Най-доброто нещо на подобна тематика, което ИЗОБЩО съм чел в България. Освен, че лично притежавам книгата съм я подарил на над 10 от приятелите си. Брутално добро четиво!

  • Yavor Vesselinov

   Благодаря за този коментар! Той е изключителна мотивация за мен!

 2. jonkoiv (потвърден клиент)

  Удивителен, завладяващ роман за една чиста и силна любов.Прочетох го на един дъх и в последствие препрочетох.За мен вторият прочит на една книга разкрива още по добре нейното съдържание.За хората с предразсъдъци бих казала,че просто губят от собственото си ограничаване.
  Любим автор,който с всяка книга ме изненадва с жанр,стил и история.
  Когато влагаш любов в това,което правиш тя се усеща.
  С пожелание за дълго творчество и вдъхновение!

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *